Wejście administratora widać w historii
Właściciel serwera i każdy z rolą Administrator mogą otworzyć prywatny kanał, bo tym jest administrator. Każde takie wejście zostaje jednak w historii kanału jako zdarzenie widoczne dla wszystkich, tak samo jak nowa wiadomość. Rozmowy, których nie powinien widzieć nikt poza Wami, prowadzisz w wiadomościach prywatnych albo w grupie.

